Din vaktbikkje i kommunestyret

Vi sier i fra der andre tier

Liberalistene blir din vaktbikkje i kommunestyret. Vi skal bjeffe høyt og tydelig hver gang politikerne ønsker å innføre ytterligere reguleringer, byråkrati og sløsing med dine skattepenger.

NOEN MÅ TØRRE SETTE NED FOTEN, SI AT NOK ER NOK OG SETTE FOTEN PÅ BREMSEPEDALEN FOR PENGEGALOPP OG SLØSING.

Liberalistene
Image

Vi har vedtekter og prinsipprogram som hindrer våre kandidater i å stemme på forslag som minsker befolkningens frihet, personlig eller økonomisk. Slik sikrer vi oss mot karrierepolitikere som selger sjela si for popularitet, makt og posisjoner.

Vår mål i kommunestyret er enkel: større personlig og økonomisk frihet for kommunens innbyggere. Vi vil jobbe mot sløsing, reguleringer, skatt og avgifter. Vi mener at du bør ha muligheten til å leve livet på dine egne premisser, og vil si tydelig ifra hver gang kommunens politikere jobber for det motsatte.

Vil du ha en vaktbikkje i kommunestyret som du vet hvor du har? Stem Liberalistene. Det er ditt liv, og ditt valg!


Partileder og bystyrekandidat i Oslo, Arnt Rune Flekstad, viser i denne video hvordan politikernes pengebruk og manglende moderasjon skaper hindre for norske skattebetalere. Vi trenger klare stemmer som tør å si fra. 


Liberalistene (forkortes ofte til Lib) er et liberalistisk politisk parti i Norge, grunnlagt i 2014 og offisielt registrert i partiregisteret ved slutten av 2016. Partiet har siden det året lag i alle fylker samt lokallag i en rekke kommuner. Partiet har klassisk liberalisme som ideologisk fundament. Partiet bygger på opplysningstidstradisjonen og den sekulære vestlige kulturarven.

Til lokalvalget 2019 stiller vi lister i alle fylker, 39 kommuner og 7 bydeler, noe vi har klart å oppnå takket være sterk vekst og stort engasjement blant våre medlemmer landet rundt.

Denne siden omtaler mangelen på alternative, klare og kritiske stemmer i norske kommuner men du vil finne flere saker omtalt her på vår hjemmeside, i tillegg til at du også kan se nærmere på vårt prinsipp- og partiprogram. Skulle du ha spørsmål er det bare å ta kontakt med oss så svarer vi mer enn gjerne.