Liberalistene på Eldorado

Liberalistene på Eldorado

Liberalistene farger Eldorado Bokhandel lilla denne uken.

Oslo, 26. mai 2015: Det nye politiske partiet Liberalistene er å finne på Eldorado Bokhandel denne uken, i forbindelse med kampanjen Fritt Valg 2015. Alle organisasjoner som stiller lister til høsten kommune- og fylkestingvalg i Oslo får anledning til å stille med «partikontor» og pryde bokhandelen med bannere i én uke, og nå er det altså Liberalistene og lillafargens tur.

I løpet av uken arrangerer vi flere foredrag, hvor blant andre European Students for Liberty, Hans Eirik Olav, Klimarealistene ved Geir Aaslid, Morten Rolland, Vít Jedlička, Tore Rasmussen og Hans Jørgen Lysglimt skal snakke om temaer fra privat utdanning og klimapanelet til e-sigaretter og historien om det flunkende, nye landet Liberland mellom Serbia og Kroatia.

Vi oppfordrer alle nysgjerrige og interesserte til å stikke innom Eldorado Bokhandel denne uken, for å slå av en prat med oss eller stille spørsmål.

Sjekk ut arrangementet på Facebook, og se program på vår Eldorado-side. Se også bilder og video fra vår uke på Eldorado hos Flickr og YouTube.

Foto: Peter Russell / Flickr