Landsmøte 2016

Landsmøte 2016

Liberalistene avholder landsmøte lørdag 30. april 2016.

OSLO – Liberalistene avholder landsmøte lørdag 30. april 2016.

Det har vært et aktivt år for Liberalistene etter det første landsmøtet. Vi har dannet fylkeslag i alle fylker, og partiet har vokst og utviklet seg raskt. Sentralstyret hadde ikke planlagt valgdeltakelse i 2015, men fylkeslaget i Oslo samlet inn nok signaturer til å stille og var godt synlige på Karl Johan under valgkampen.

“Å nå 1000 medlemmer har vært et mål mange kanskje så for seg lengre inn i fremtiden da partiet ble etablert,” sier partileder Arnt Rune Flekstad. “Nå når vi har nådd dette fortsetter vi med stadig økende moment videre inn i 2016 og ser med spenning frem til vårt andre landsmøte 30 april.”

Fjorårets landsmøte hadde deltakere fra hele landet, og det ble holdt foredrag av liberalister som leder partier fra flere andre land, parlamentsmedlemmer og forskere.

“Dette er en prosess som vi vet er en maraton, ikke en sprint,” sa Flekstad. Den tankegangen går også frem av ungdomspartiets landsomfattende turne på videregående skoler for å samle nok signaturer for å stille landsdekkende ved stortingsvalget i 2017. “Det skjer mye spennende i LibUng nå,” sier Fredrik Laving, leder av ungdomspartiet. “Siden begynelsen av januar, har vi besøkt omtrent 20 videregående skoler, og har så langt fått 2200 av de 5000 underskriftene som trengs. Vi har skoler booket nesten hver dag fremover.”

Liberalistene opplever altså enestående suksess i utviklingen som politisk parti, og det er mye å se frem til ved dette årets Landsmøte.

“Året 2016 har hittil vært vårt beste, med økende aktivitet rundt i landet, tilstrømning av nye medlemmer og kontinuerlig tilstedeværelse på landsdekkende,” sier Flekstad, “prognoser er det ingen tvil om at frihetsidealet har sine tilhengere blant det norske folk.”