Liberalistene stiller til valg i Oslo

Liberalistene stiller til valg i Oslo

Det ferske partiet Liberalistene har levert inn valgliste og nok antall underskrifter for å stille til høstens kommunevalg i hovedstaden.

Oslo, 31. mars 2015: Oslo-leder Bastian Winde Harbo ser frem til høstens valgkamp, og lover at mer lillafarge skal pryde byen: – Nå får Oslo-borgerne endelig muligheten til å stemme på et parti som konsekvent går inn for økt individuell frihet, slik at vi får en mer velstående, tryggere og mangfoldig hovedstad.

Liberalistenes kampsaker er blant annet en trygg og forutsigbar hverdag for alle. Dette vil vi oppnå ved å beskytte innbyggere mer effektivt mot kriminalitet, og ved å gjøre økonomisk planlegging mer langsiktig og forutsigbar for både privatpersoner og bedrifter. I tillegg vil Liberalistene arbeide for økt velstand ved å gjøre det enklere å skape, beholde og reinvestere verdier, samt å sørge for større mangfold ved å forenkle lovverket for både store og små bedrifter. Liberalistene vil også arbeide for flere alternativer i skolesektoren og tillate aktører å etablere skoler etter den utdanningsfilosofi de ønsker.

– Vi ser på dette som en generalprøve før stortingsvalget 2017, sier partileder Espen Hagen Hammer, som fortsetter: – Vi har valgt å fokusere alle ressurser på 1–2 steder i 2015, men ved stortingsvalget satser vi for fullt på riksdekkende. Én ting er i alle fall sikkert: lillafargen har kommet for å bli.

Kontakt oss:

Espen Hagen Hammer, partileder, espen@liberalistene.org

Bastian Winde Harbo, leder Liberalistene Oslo, bastian@liberalistene.org