Sentralstyret

Arnt Rune Flekstad
Arnt Rune Flekstad

Partileder

Arnt Rune Flekstad er en av partiets gründere og ble partiets første valgte leder ved årsmøtet i 2015, en rolle han har hatt siden. Opprinnelig odelssønn fra et småbruk på Stjørdal i Trøndelag, studerte ingeniørstudier ved Høgskolen i Narvik og har arbeidserfaring først og fremst innen prosjektledelse og digital markedsføring. Nylig bosatt i Oslo etter mange år i Trondheim.

E-post: arnt@liberalistene.org

Fredrik Laving
Fredrik Laving

Nestleder

Fredrik Laving ble valgt som nestleder i 2018. Han er født i Göteborg i 1986, oppvokst i Nyköping, bor i Oslo, og har bodd i Norge siden 2009. Han var President i Liberalistisk Ungdom, samt styremedlem og nestleder i Liberalistene Oslo, mellom 2015 og 2018.

E-post: fredrik.laving@liberalistene.org

Amund Farberg
Amund Farberg

Partisekretær

Amund Farberg ble valgt som sekretær i sentralstyret i 2018. Han er født i 1983 og kommer fra Gjøvik. Amund jobber som supporttekniker, og på fritiden liker han å lese, løfte vekter og spille brettspill.

E-post: amund.farberg@liberalistene.org

Jan-Øyvind Lorgen
Jan-Øyvind Lorgen

Styremedlem

Jan-Øyvind Lorgen ble valgt til sentralstyremedlem i Liberalistene i 2015, etter et år som vara i sentralstyret. Han er født i 1981 og er bosatt i Hedmark, hvor han er praktiserende allmennlege.

E-post: jan-oyvind@liberalistene.org

Kjell Bakke
Kjell Bakke

Styremedlem

Kjell har vært medlem i sentralstyret som vara eller fast medlem siden starten I 2014. Kjell er også landbrukspolitisk talsmann og brenner for distrikts-Norge. Han bor på Vigrestad i Rogaland hvor han også jobber som brannkonstabel og på lager.

E-post: kjell@liberalistene.org

Stijn Van den Bruel
Stijn Van den Bruel

Styremedlem

Stijn Van den Bruel er styremedlem i Liberalistene. Han er født i 1986, bor i Alta og jobber som konsulent i IT-bransjen. Fritiden foretrekker han å tilbringe på fjellet.

E-post: stijn@liberalistene.org

Harald Dreier
Harald Dreier

Styremedlem

Harald Dreier har vært styreleder for Liberalistene Aust-Agder siden 2017 og ble valgt inn i sentralstyret til Liberalistene i 2018. Han ble født i Athen i 1986 og levde sine første år i Hellas. Han har vokst opp i Arendal, men har bodd noen år i Kristiansand. Harald jobber fortiden med salgsledelse i Vest-Agder, men er bosatt i Arendal.

E-post: harald.dreier@liberalistene.org

Linda Marie Leirvik
Linda Marie Leirvik

Varastyremedlem

Linda er varastyremedlem i Liberalistene og fylkespresident i Liberalistisk ungdom Rogaland. Hun er født i 1997 og oppvokst i Trøndelag. Linda har fagbrev som prosessoperatør. Fritiden bruker hun i skogen med hundene sine.

Epost: linda.marie@liberalistene.org

Kenneth Tolås
Kenneth Tolås

Varastyremedlem

Kenneth Tolås har vært leder av Liberalistene Vest-Agder siden 2015 og vara i sentralstyret siden 2018. Han er fra Herand i Hardanger, født i 1986, og bor for det meste i Kristiansand. Han er utdannet mediegrafiker, er selvstendig næringsdrivende og er aktiv innen kristent og frivillig arbeid.

Epost: kenneth.tolaas@liberalistene.org

Mads Valencia
Mads Valencia

Varastyremedlem

Mads Valencia er varastyremedlem i Liberalistene og styremedlem i Liberalistene Hordaland, samt styremedlem i Liberalistisk Ungdom Hordaland. Han er født i 1989 og oppvokst i verdens navle; Bergen. Mads er utdannet markedsfører og markedsøkonom. På fritiden elsker han en god bok (faglitteratur), fotografi og kickboksing. Hans helter er Murray Rothbard og Napoléon Bonaparte.

Epost: madsvalencia@liberalistene.org

Austin Rasmussen
Austin Rasmussen

Varastyremedlem

Austin Rasmussen er varastyremedlem i Liberalistene. Han kommer fra USA, er født i 1988, og er utdannet i statsvitenskap. Interessene inkluderer reise, fiske, jakt, hestesport, media, filosofi og politikk.

Epost: austin.rasmussen@liberalistene.org

 

For å sende epost til hele sentralstyret benytt denne epost adressen: styret@liberalistene.org